infoblokk kedv final felso cmyk ESZAJelentkezési információk

Vállalkozó kedvű, 9−13. évfolyamos, kreatívan gondolkodó, ötletekben gazdag középiskolás diákokból álló 2-4 fős csapatok (akár egy intézményből, akár több intézményből is összeállva) jelentkezését várjuk.

A programra jelentkezni az esemény weboldalán (http://startup.amk.uni-obuda.hu ) az online regisztrációs űrlap és egy kisfilm beküldésével lehet, amely bemutatja a megoldandó problémát és a csapatot. A jelentkezéshez a versenyszabályzat, az adatkezelési szabályzat elfogadása, valamint a jelentkező életkorától függően a kiskorú vagy nagykorú hozzájáruló nyilatkozat és a jelentkezési lap aláírt változatának a feltöltése is szükséges.

Jelentkezési határidő: 2019. október 14., hétfő 17:00 óráig. *

A probléma megfogalmazása kötetlen, de ötletként néhány területet felsorolunk: környezetvédelem, tudatos vásárlás, közlekedés, közösségépítés (diákélet), városüzemeltetés, városfejlesztés stb.

A maximum 1,5 perc hosszúságú kisfilm készülhet okostelefonnal legalább full HD minőségben, mp4 formátumban, 16:9 képaránnyal, jó hangminőségben, aláfestő zene nélkül.

A jelentkezésről a megadott e-mail címre 2 munkanapon belül visszaigazolást küldünk. Amennyiben nem érkezik visszajelzés, úgy írásban jelezni kell a következő email címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

ONLINE jelentkezés lezárva

A jelentkezéshez szükséges feltöltendő, aláírt dokumentumok:

  • kiskorú vagy nagykorú hozzájáruló nyilatkozat
  • jelentkezési lap

 

Középiskolák visszajelzése, kérése nyomán módosítva.